Voordelen werkplekbeheer uitbesteden:

  • Kant-en-klare ingerichte werkplekken
  • Incl. installatie van applicaties
  • Werkplekintegratie met bedrijfsnetwerk
  • Snelle reactietijd door support op afstand
  • Beschermd tegen virussen
  • Back-ups van digitale werkplekken

Een of meerdere werkplekken laten inrichten?

Maak een afspraak om de ICT wensen te bespreken. Aansluitend ontvang je een transparant en uiterst voordelige offerte.

Wat is werkplekbeheer?

Volgens IT-begrippen is een werkplek het geheel van digitaal (rand)apparatuur waardoor medewerkers kunnen werken. Ook op afstand. Het gaat dus verder dan een kantoorplek, want online werken vanuit huis gebeurt steeds vaker. Medewerkers hebben veilige toegang nodig tot het bedrijfsnetwerk, clouddiensten en collaboration software (o.a. Slack, Zoom, Microsoft Teams).

Kortom, een digitale werkplek is verbonden met een flink aantal systemen. Deze infrastructuur moet worden ingericht waardoor medewerkers vlekkeloos en veilig online kunnen werken.

Werkplekbeheer bij nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers moeten beschikken over een kant-en-klare werkplek waardoor ze direct aan de slag kunnen. Dit betekent het inrichten van e-mailprogramma’s, documentmappen en toegang tot internetapplicaties (o.a. cloudopslag). Elk account dat wij inrichten voor nieuwe medewerkers gebeurt volgens veilige protocollen: software is up-to-date, toegangsgegevens zijn beveiligd en standaard worden er backups gemaakt van de werkplekken. Met ons beveiligde werkplekbeheer is elke gebruiker direct weer operationeel in geval van calamiteiten.

Werkzaamheden bij het inrichten van nieuwe werkplekken

  • Accountinrichting (o.a. e-mailprogramma, toegang tot netwerk etc.)
  • Werkplek voorzien van de laatste updates
  • Snel operationeel bij calamiteiten

Naast werkplekbeheer doen wij ook MKB systeembeheer. Zowel op locaties als op afstand.

Meer weten over onze ICT oplossingen?

Neem vrijblijvend contact op of bel +31 23 549 16 16.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Kies voor permanent of tijdelijk werkplekbeheer

Permanent werkplekbeheer

Wil je het werkplekbeheer uitbesteden aan een vaste en betrouwbare partner, dan is permanent werkplekbeheer een veilige keus. Doordat we het onderhoud voor een langere periode doen, kennen we de inrichting van het bedrijfsnetwerk, bedrijfspolicy en weten exact welke software moet worden geïnstalleerd. Dit voorkomt vertragingen, onverwachte fouten en storingen waardoor de productiviteit is geborgd.

Tijdelijk werkplekbeheer

Toch kan tijdelijk werkplekbeheer soms nodig zijn wanneer de eigen werkplekbeheerder niet beschikbaar is. In dat geval nemen wij het werkplekbeheer tijdelijk over. Dit doen we volgens duidelijk afspraken vooraf, waardoor verwachtingen helder zijn.

Meer weten over permanent of tijdelijk werkplekbeheer?

Neem gerust contact met ons op.

Wat kost werkplekbeheer bij KSH Solutions?

Bedrijven die hun werkplekbeheer willen uitbesteden komen bij KSH Solutions nooit voor verrassingen te staan. Wij hanteren wij een vast en voordelig uurtarief van € 75,-. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een eerder afgesproken SLA (service level agreement) of op basis van nacalculatie. Natuurlijk doen we vooraf altijd een prijsopgaaf, zodat je precies welke werkzaamheden worden gedaan, tegen welke kosten.

MKB werkplekbeheer Haarlem en omstreken

Wij kunnen werkplekbeheer bieden door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Dit is mogelijk omdat wij grotendeels de werkplekken beheren op afstand. Dit scheelt reistijd en dus reactietijd.

Wanneer jouw organisatie gevestigd is in Haarlem en omstreken kunnen wij zelfs binnen 4 uur op de bedrijfslocatie zijn. Dit kan nodig zijn wanneer het om een hardwareprobleem gaat dat niet op afstand te verhelpen is. Deze spoedservice bieden wij voor de onderstaande plaatsen.

Werkplekbeer en spoedservice geldt voor de volgende gemeenten:  Haarlem, Haarlemmermeer, Amsterdam, Velsen (incl. IJmuiden), Beverwijk, Zaanstad, Bloemendaal, Zandvoort, Heemstede.

Wil je jouw netwerkbeheer uitbesteden? Vraag om een vrijblijvende offerte.

Bel of vul ons aanvraagformulier in.

Menu