Kies daarom voor ons MKB-netwerkbeheer

  • 15 jaar ervaring in MKB-netwerkbeheer
  • Lagere tarieven dan concurrenten
  • Snelle responstijd door systeembeer op afstand
  • 24/7 bereikbaar
  • Back-ups van servers en werkplekken

Wil je ook kunnen vertrouwen op je bedrijfsnetwerk?

Vraag om een offerte of Gratis ICT-Scan.

Voordelen netwerkbeheer uitbesteden

Een bedrijfsnetwerk is onderhevig aan technologische ontwikkeling. Ook al draait het netwerk nu feilloos, door updates aan Linux- en Windowssystemen, randapparatuur en verbindingen met cloudoplossingen is het nodig om ook het bedrijfsnetwerk up-to-date te houden. Het netwerkbeheer uitbesteden betekent dat systemen beveiligd zijn tegen onverwachte gebeurtenissen.

Waarom netwerkbeheer uitbesteden?

  • Reductie van storingen en uitval
  • Beveiligd tegen internetcriminaliteit
  • Gegarandeerde snelheid en stabiliteit

Netwerksecurity

Internetcriminelen zitten niet stil en zijn voortdurend op zoek naar lekken in bedrijfsnetwerken. Het is noodzakelijk dat bedrijfsnetwerken steeds worden bijgewerkt met de nieuwste beveiligingsupdates. Dit vergt expertise. Het netwerkbeheer uitbesteden aan ons is dan ook een veilige oplossing.

Bedrijfsservers

Wanneer uw huidige bedrijfsserver de technische- of economische levensduur heeft bereikt, kunnen wij deze direct vervangen. Kijk voor de mogelijkheden op ‘bedrijfsservers’.

Hard- en software

Als professionele netwerkbeheerders houden we bedrijfsnetwerken up-to-date. Met geavanceerde netwerkbeheer software doen we voortdurend systeemchecks om eventuele storingen vroegtijdig te signaleren. Zo weten we precies wanneer nieuwe software en hardware moet worden geïnstalleerd. En omdat we de meeste hardware op voorraad hebben kunnen wij ook direct netwerkonderdelen vervangen.

Back-ups & netwerkbeheer

Ook al is het systeembeheer en netwerkbeheer veilig uitbesteed aan ons, een storing of dataverlies kan onverwachts optreden. Daarom doen wij naast netwerkbeheer, ook het maken van back-ups van alle systemen.

Met systeembeheer op afstand, kunnen wij direct ingrijpen zodra dat nodig is en direct een back-up terugzetten. Zo voorkom je dat belangrijke data verloren gaat en blijft de up-time van het netwerk gegarandeerd.

MKB Netwerkbeheer Haarlem en omstreken

Wij zijn er voor MKB  bedrijven uit Haarlem en omstreken die professioneel netwerkbeheer willen uitbesteden, maar niet de hoofdprijs willen betalen. Doordat we een klein en gedreven team zijn, zijn onze overheadkosten laag. We hanteren scherpe tarieven zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit of reactietijd. Vergelijk dat maar eens met onze concurrenten.

Kosten netwerkbeheer

Voor het uitbesteden van netwerkbeheer hanteren wij een vast en voordelig uurtarief van € 75,-. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens het afgesproken SLA (Service Level Agreement) of op basis van nacalculatie. Natuurlijk doen we vooraf altijd een prijsopgaaf zodat je precies weet welke werkzaamheden worden gedaan, tegen welke kosten.

Meer weten over onze ICT oplossingen?

Neem vrijblijvend contact op of bel +31 23 549 16 16.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Menu