Hét ICT bedrijf in Haarlem

KSH Solutions is al jaren een begrip voor organisaties die hun ICT willen uitbesteden. Omdat we kleinschalig werken kunnen wij onze tarieven laag houden zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit en snelheid. De ideale partner voor klein- tot middelgrote MKB-organisaties.

Onze ICT-oplossingen

Meer weten over onze ICT oplossingen?

Neem vrijblijvend contact op of bel +31 23 549 16 16.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
18 - 15 = ?
Enter the equation result to proceed

Systeembeheer sinds 2003

Mijn naam is Kim Hoogstraate en ik ben de oprichter van KSH Solutions. Na mijn HBO-studie heb ik gewerkt bij verschillende MKB-organisaties met verantwoording over de ICT-processen.

Als ICT bedrijf wil ik adequate oplossingen bieden voor het MKB

Ik kwam er vrij snel achter dat er geen adequate ICT-oplossingen zijn voor het MKB. In de regel bieden ICT leveranciers dure en ingewikkelde contracten aan waarbij niet voldoende rekening wordt gehouden met de wensen en behoeften van MKB-organisaties. Ons driekoppige team biedt flexibiliteit, kwaliteit en betaalbaarheid. Eerlijk en transparant.

Gericht op MKB organisaties in omgeving Haarlem en Amsterdam

KSH Solutions concentreert zich als bedrijf op het aanbieden van (totaal)oplossingen en kom de wensen en behoeften van het MKB tegemoet. Wij richten ons met name op organisaties in de regio Haarlem vanwege het persoonlijke contact, maar doen ook systeembeheer voor Nederlandse organisaties in het buitenland.

Ook systeembeheer in IJmuiden, Beverwijk, Velsen en Heemstede

KSH Solutions is hét ICT bedrijf voor systeembeheer in o.a.: Haarlem, Velsen, IJmuiden, Beverwijk, Heemstede, Hoofddorp en Amsterdam. Kennismaken? Neem contact op.

Netwerkbeheer

Met netwerkbeheer zorgen we ervoor dat medewerkers toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk. Binnen het kantoor, maar ook er buiten. Geen storingen. Geen virussen. Geen down time en de hoogst mogelijke snelheid. Meer over het uitbesteden van netwerkbeheer.

Serverbeheer

Bedrijfsservers zijn het hart van de organisatie. Ze dienen als centrale data-opslag en/of als mailserver en worden dagelijks gebruikt. Logische dat ze altijd operationeel moeten zijn. Wij monitoren, onderhouden en beveiligen de hard- en software middels serverbeheer.

Werkplekbeheer

Computers en laptops van medewerkers worden voorgeïnstalleerd zodat ze direct operationeel zijn. Op basis van rechten hebben zij toegang tot (delen) van het bedrijfsnetwerk en zijn ze wel of niet bevoegd om software te installeren. Deze werkstations worden per gebruiker en bijhorende rechten ingericht. Meer over werkplekbeheer.

Online backups

Wij verzorgen back-ups van servers en werkstations waardoor verlies aan data wordt voorkomen. Op de afgesproken momenten worden gegevens opgeslagen middels een beveiligde connectie.

Met online backups dus extra goed verzekerd van je bedrijfsgegevens. Meer over online backups.

Netwerk security oplossingen

Met netwerk security beveiligen we bedrijfsnetwerken in de meest brede zin. Dankzij onze extreem hoge netwerkbeveiliging krijgen cybercriminelen geen kans. Maar ook betekent netwerk security dat rechten per gebruikersgroepen correct staan ingesteld en zij alleen toegang hebben tot datgene wat nodig is. Meer over Netwerk security oplossingen.

Hosting & domeinregistratie

Wij verzorgen webhosting, domeinregistratie en SSL-certificering. Ons datacentrum staat in Nederland waardoor we maximale snelheid kunnen bieden. Hierdoor worden websites zeer snel geladen wat voor zowel gebruikers als vindbaarheid in Google een pluspunt is. Ook bij eventuele storingen kunnen wij direct ingrijpen. Meer over Hosting en domeinregistratie.

Veilig en betrouwbaar systeembeheer uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact voor een offerte op maat.

Menu