Houd uw netwerk vrij van schadelijke virussen met onze anti-virus software

Anti-virus software voor MKB: NOD32
NOD32 heeft een diversiteit van antivirusproducten welke zich kenmerken door flexibiliteit, betere prestaties en een voordelige prijsopbouw ten opzichte van andere populaire antivirus programma’s.

 

ESET NOD32 Anti-virus software
Door de geavanceerde heuristische detectie, scant NOD32 op viruskenmerken en ontmaskert daardoor bedreigingen zonder dat het een update nodig heeft! Door de ongeëvenaarde nauwkeurigheid heeft NOD32 nog nooit een “In-The-Wild” virus gemist. NOD32 heeft een ongekende scansnelheid en zeer kleine
NOD32 is uniek, dus eigenlijk niet vergelijkbaar.updatebestanden. De gebruikte systeemcapaciteit is bijna te verwaarlozen, ook tijdens een systeemscan.

Small Business Server (SBS)
Bij NOD32 Nederland begrijpen ze de beveilingsbehoefte van de IT infrastructuur van de kleinere of middelgrote organisaties. De producten die zij leveren aan deze organisaties bieden topkwaliteit, maar vragen minimale aandacht van de werknemers.

Met het SBS-pack heeft u recht op de Enterprise Edition. Het SBS pack geeft u recht op een licentie voor de Enterprise Edition en de Exchange Mailserver. U heeft beschikking over de licentie voor de server, de werkstations, de console en Remote Administrator voor minimaal 5 tot maximaal 50 werkstations en de Exchange Mailserver voor maximaal 50 mailboxen.

Het Secure Business pack is bij ons al verkrijgbaar vanaf 150 euro en binnen enkele minuten in uw bezit.

Bel KSH vandaag nog +31 23 549 16 16
of stuur een email naar info@ksh-solutions.nl

Menu