Voordelen systeembeheer uitbesteden

  • 24/7 systeembeheer op afstand
  • Responstijd binnen 10 minuten
  • Gespecialiseerd in MKB systeembeheer
  • Volgens beveiligde methode
  • Scherpe tarieven

Veilig en betrouwbaar systeembeheer uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact voor een offerte op maat.

Systeembeheer op afstand

Wij doen voor 80% het systeembeheer op afstand. Dit betekent dat we vrijwel direct kunnen reageren op het moment dat dit nodig is. Bovendien bespaart systeembeheer op afstand reistijd. En dus onnodige kosten.

Veilige verbinding

Middels een veilige VPN-verbindingen loggen we in op het netwerk en controleren we de systemen. Of het nu om een bedrijfsserver gaat of om individuele werkplekken. Met systeembeheer op afstand zijn wij direct inzetbaar.

Werkzaamheden die wij uitvoeren

Systeembeheer heeft als doel om servers, netwerken en overige IT-systemen van MKB-bedrijven foutloos en optimaal te laten functioneren. De werkzaamheden van ons systeem- en netwerkbeheer zijn daardoor veelomvattend en lopen uiteen van securitychecks tot en met het installeren van hardware.

Netwerkbeheer

Met netwerkbeheer zorgen we ervoor dat medewerkers toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk. Binnen het kantoor, maar ook er buiten. Geen storingen. Geen virussen. Geen down time en de hoogst mogelijke snelheid. Meer over het uitbesteden van netwerkbeheer.

Serverbeheer

Bedrijfsservers zijn het hart van de organisatie. Ze dienen als centrale data-opslag en/of als mailserver en worden dagelijks gebruikt. Logische dat ze altijd operationeel moeten zijn. Wij monitoren, onderhouden en beveiligen de hard- en software middels serverbeheer.

Werkplekbeheer

Computers en laptops van medewerkers worden voorgeïnstalleerd zodat ze direct operationeel zijn. Op basis van rechten hebben zij toegang tot (delen) van het bedrijfsnetwerk en zijn ze wel of niet bevoegd om software te installeren. Deze werkstations worden per gebruiker en bijhorende rechten ingericht. Meer over werkplekbeheer.

Online backups

Wij verzorgen back-ups van servers en werkstations waardoor verlies aan data wordt voorkomen. Op de afgesproken momenten worden gegevens opgeslagen middels een beveiligde connectie.

Met online backups dus extra goed verzekerd van je bedrijfsgegevens. Meer over online backups.

Netwerk security oplossingen

Met netwerk security beveiligen we bedrijfsnetwerken in de meest brede zin. Dankzij onze extreem hoge netwerkbeveiliging krijgen cybercriminelen geen kans. Maar ook betekent netwerk security dat rechten per gebruikersgroepen correct staan ingesteld en zij alleen toegang hebben tot datgene wat nodig is. Meer over Netwerk security oplossingen.

Hosting & domeinregistratie

Wij verzorgen webhosting, domeinregistratie en SSL-certificering. Ons datacentrum staat in Nederland waardoor we maximale snelheid kunnen bieden. Hierdoor worden websites zeer snel geladen wat voor zowel gebruikers als vindbaarheid in Google een pluspunt is. Ook bij eventuele storingen kunnen wij direct ingrijpen. Meer over Hosting en domeinregistratie.

Meer weten over onze ICT oplossingen?

Neem vrijblijvend contact op of bel +31 23 549 16 16.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Menu