Netwerk security oplossingen

 1. Home
 2. Netwerk security oplossingen

KSH Solutions beveiligt uw netwerk door:

 • Het instellen van toegangsrechten op mappen en bestanden
 • Het instellen van gebruikersrechten van software en websites
 • U te beschermen tegen cybercriminelen

Waarom uw netwerk beveiligen?

Uw netwerk is een kostbaar bezit. Hierbij valt niet alleen te denken aan de waarde van de hardware en software, maar vooral aan de waarde van de data die u in loop der tijd heeft verzameld.

Deze data heeft voor uw onderneming een onschatbare waarde en verdient dus ook adequaat beveiligd te worden.

Drie netwerk security oplossingen

 1. Beveiliging tegen het per ongeluk wissen van bestanden; door het zorgen voor een goede rechtenstructuur op uw netwerk kan worden voorkomen dat bestanden (per ongeluk) door medewerkers worden gewist of overschreven.
 2. Interne beveiliging tegen ongeoorloofde toegang; door het juist toepassen van rechten en het gebruiken van speciale netwerk security oplossingen is het mogelijk om data te beschermen tegen ongeoorloofd lezen en kopiëren. Tevens is het mogelijk om op deze manier bepaalde programma’s en websites te blokkeren die het arbeidsproces vertragen. Te denken valt hier aan websites met ongewenste inhoud die vaak ook virussen verspreiden en het gebruik van MSN wat naast verloren arbeidstijd ook het risico van virussen en wormen met zich mee draagt.
 3. Externe beveiliging van uw netwerk; het internet zit vol met kwaadwilligen die niks anders voorhebben dan het inbreken op uw systeem en het stelen of wissen van uw data. Met steeds sluwere methoden proberen zij toegang te krijgen, vooral met programma’s die in andere programma’s of virussen verstopt zitten. Onze Netwerk security oplossingen beschermen uw netwerk tegen deze cyber criminelen. Hiervoor leveren wij:
  1. Zakelijk Anti-Spam oplossingen
  2. Zakelijk Anti-Virus software

Bel KSH vandaag nog +31 23 549 16 16
of stuur een email naar info@ksh-solutions.nl

Menu