Hardware & software installatie beheer betekent:

  • Installatie op basis van gebruiksrechten
  • Software installatie op afstand
  • Scherpste prijs voor hard- en software
  • Updates en onderhoud van hard- en software
  • Ook back-up en antivirus software

Op zoek naar een software installatie bedrijf?

Maak een afspraak en we bespreken de requirements. Vervolgens doen we heen voorstel.

Waarom een software installatiebedrijf inschakelen?

Het installeren van zakelijke software lijkt in eerste instantie een eenvoudige taak om zelf te doen. Klopt. Maar zodra het om meerdere werkplekken gaat, krijg je als snel te maken met licentiebeheer, gebruikersrechten en opslag van data in de cloud of op het eigen netwerk. De inrichting van deze software dient consistent te gebeuren om te voorkomen dat data verloren gaat. Natuurlijk houden we rekening met back-ups van de werkbestanden. Bovendien kunnen wij instructies en zelfs cursussen geven voor bepaalde software pakketten. Een software installatiebedrijf als KSH-Solutions neemt deze taken zorgeloos over.

Anti-spam software voor (MKB) Bedrijven

Spam staat voor ongewenste elektronische post. De meeste internet providers leveren geen goede anti spam service waardoor u door alle spam de belangrijke mails niet meer ziet. Wij leveren een bewezen anti spam filter welke 99,9% van alle spam filtert en binnen enkele minuten alle mail voor uw onderneming filtert.

Onze zakelijke anti spam oplossing is er al vanaf 5 euro per maand.

Anti-virus software voor (MKB) Bedrijven

Bij uitvoering van systeembeheer, houden we standaard rekening met het virus-vrij houden van servers en werkplekken. Hiervoor instaleren en onderhouden we een van de meest veilige anti-virus programma’s voor (MKB) bedrijven.

Bij uitvoering van systeembeheer, houden we standaard rekening met het virus-vrij houden van servers en werkplekken. Hiervoor instaleren en onderhouden we een van de meest veilige anti-virus programma’s voor (MKB) bedrijven.

ESET NOD32 Anti-virus software

Door de geavanceerde heuristische detectie, scant NOD32 op viruskenmerken en ontmaskert daardoor bedreigingen zonder dat het een update nodig heeft! Door de ongeëvenaarde nauwkeurigheid heeft NOD32 nog nooit een “In-The-Wild” virus gemist. NOD32 heeft een ongekende scansnelheid en gebruikt nauwelijks systeemcapaciteit.

Small Business Server (SBS) voor het MKB

Bij NOD32 Nederland begrijpen ze de beveilingsbehoefte van de IT infrastructuur van de kleinere of middelgrote organisaties. De producten die zij leveren aan deze organisaties bieden topkwaliteit, maar vragen minimale aandacht van de werknemers.

Met het SBS-pack heeft u recht op de Enterprise Edition. Het SBS pack geeft recht op een licentie voor de Enterprise Edition en de Exchange Mailserver. Je krijgt beschikking over de licentie voor de server, de werkstations, de console en Remote Administrator voor minimaal 5 tot maximaal 50 werkstations en de Exchange Mailserver voor maximaal 50 mailboxen.

Prijs

Het Secure Business pack is bij ons al verkrijgbaar vanaf 150 euro en binnen enkele minuten in uw bezit.

Hardware & software installatiebedrijf voor het MKB

Wanneer je geen zorgen wilt hebben over het installeren van hardware en software voor je organisatie, laat dan de werkzaamheden uitvoeren door KSH-Solutions, hardware en software installatiebedrijf in de regio Haarlem en Amsterdam.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Hard- en software installatie MKB Haarlem en omstreken

Wij zijn er voor MKB  bedrijven uit Haarlem en omstreken die professioneel systeembeheer willen uitbesteden, maar niet de hoofdprijs willen betalen. Doordat we een klein en gedreven team zijn, zijn onze overheadkosten laag. We hanteren scherpe tarieven zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit of reactietijd. Vergelijk dat maar eens met onze concurrenten.

Wil je jouw netwerkbeheer uitbesteden? Vraag om een vrijblijvende offerte.

Bel of vul ons aanvraagformulier in.

Menu