ICT oplossingen en systeembeheer MKB

Systeembeheer MKB en ICT-oplossingen

Al sinds 2005 zijn wij gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor het MKB. Met onze kennis van Windows- en Linuxsystemen doen we uw systeembeheer en adviseren daar waar nodig is. We richten ons voornamelijk op systeembeheer voor het MKB, maar bieden ook ICT-oplossingen voor grotere organisaties, afhankelijk van de netwerksystemen.

Onze voordelen van systeembeheer MKB

Wanneer u kiest voor KSH Solutions, dan kiest u voor betrouwbaarheid en veiligheid. Dat onze klanten, klant blijven is een erkenning dat we doen wat we beloven. Wilt u systeembeheer of alleen advies? Wij zorgen ervoor dat uw ICT-systeem veilig en feilloos blijft draaien.

5 Redenen om te kiezen voor KSH Solutions

  • Meer dan 12 jaar specialist in systeembeheer MKB
  • Aantrekkelijk uurtarief
  • Geen langdurige overeenkomsten
  • Brede kennis van MKB-netwerksystemen en -applicaties
  • Zeer snelle responstijd door systeembeheer op afstand (VPN)

Stabiele en betrouwbare ICT-oplossingen voor het MKB

Omdat we tegenwoordig sterk afhankelijk zijn van ICT-oplossingen, kunt u het als MKB-organisatie niet permitteren dat uw netwerksysteem stil komt te liggen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom staan we elke dag 24 uur voor onze klanten klaar. Ook in het weekend. Zo bent u ervan verzekerd dat uw systeembeheer 24/7 onder controle is.

Onze ICT-oplossingen MKB

Als specialist en netwerkbeheerder voor het MKB bieden we een breed pakket van ICT-oplossingen. ICT-oplossingen die ervoor zorgen dat uw organisatie ongestoord kan blijven functioneren en u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheid, onnodige ICT kosten en betrouwbaarheid van de netwerken.

Omdat systemen nauw met elkaar verbonden zijn is het kostenefficiënt en meest veilig om het systeembeheer door dezelfde netwerkspecialist te laten uitvoeren. Logisch, want de specialist kent elke netwerkconfiguratie en kan daardoor sneller reageren en herstellen mocht er iets aan de hand zijn. Daarom bieden wij als full-serviceprovider naast systeembeheer voor het MKB ook aanverwante ICT-oplossingen.

Veilig systeem- en netwerkomgeving

Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Daarom bieden we diverse oplossingen om een veilig netwerk en dataverkeer te kunnen garanderen. Hiervoor bieden we de volgende oplossingen:

24/7 Stabiel ICT-netwerk door betrouwbaar systeembeheer MKB

Met uw bedrijfsvoering bent u afhankelijk van uw ICT-netwerk en -systemen. Wanneer uw ICT-omgeving niet goed functioneert, dan loopt u de kans dat uw organisatie stil komt te liggen. Dat is niet alleen vervelend, het kost nog geld ook. Met onze ICT-oplossingen voor het MKB zorgen we dat u altijd beschikt over een stabiel ICT-netwerk met de laatste updates. Of u nu een Windows of Linuxnetwerk heeft, we bieden de volgende oplossingen:

Levering en installatie van soft- en hardware

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het beheer van ICT-systemen en netwerken, maar ook voor hard- en software. Wij leveren en installeren servers, computers, laptops en overige hardware. Ook voor zakelijk software voor het MKB is KSH Solutions het juiste adres.

Ondersteunende ICT-oplossingen

Heeft u aanverwante diensten nodig als specifieke ICT-cursussen of hosting? Ook dan kunt u bij ons terecht. We beschikken over een groot en specialistisch netwerk waardoor we een alles-in-een oplossing kunnen bieden. KSH Solutions biedt de volgende ondersteunende ICT-oplossingen:

  • Ontwikkelen van intranet en intranetapplicaties
  • ICT-cursussen
  • Hosting en domeinregistratie
  • TimeGear urenregistratie, facturatie en debiteurenbeheer software

Staat uw netwerk configuratie er niet bij? Bel ons: 023 - 549 16 16.

Neem contact op


Vragen staat vrij

Heeft u vragen over uw configuratie IT gerelateerde zaken, schroom dan niet contact op te nemen. Wij zijn u graag van dienst.

023 - 549 16 16