ICT Professionals

Vertrouwen en een goed gevoel...

Mijn naam is Kim Hoogstraate en ik ben de oprichter van KSH Solutions.
Na mijn studie aan de Harlem Business School heb ik een aantal jaren voor kleine- en middelkleine bedrijven gewerkt in sales- en managementfuncties. Naast de uitoefening van deze functies, kreeg ik vaak, vanwege mijn knowhow en expertise, de volledige verantwoording over het gehele interne ICT proces en het implementeren van ICT oplossingen.

Kim Hoogstraate


Adequate ICT oplossingen voor het MKB

In deze jaren heb ik in de praktijk mogen ondervinden dat er geen adequate ICT oplossingen zijn voor het MKB. In de regel bieden ICT leveranciers dure en omvangrijke contracten aan waarbij niet voldoende wordt geanticipeerd op de wensen en behoeften van het MKB.

Dit inzicht heeft mijn ondernemersbloed weer doen laten stromen met als gevolg dat ik de stap heb gemaakt om voor mezelf te beginnen.

Anticiperen op uw wensen en behoeften

KSH solutions concentreert zich als bedrijf op het aanbieden van (totaal)oplossingen en anticpeert op de wensen en behoeften van het MKB. Daarmee heb ik voor mezelf de drie aspecten die ik belangrijk vind in mijn werk en waar ik affiniteit mee heb, optimaal verwezenlijkt: ICT, ondernemen en het MKB! 

Ik zou ook graag eens met u kennis willen maken!

Met vriendelijke groet,

Kim Hoogstraate 


Vragen staat vrij

Heeft u vragen over uw configuratie IT gerelateerde zaken, schroom dan niet contact op te nemen. Wij zijn u graag van dienst.

023 - 549 16 16